Από την ίδρυσή της το 1975, η Johnson Health Tech (JHT) έχει εξειδικευτεί στο σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορική προώθηση βραβευμένου εξοπλισμού γυμναστικής. Στα 35 χρόνια λειτουργίας της, η JHT έχει αναπτυχθεί ραγδαία στην διαρκώς εξελισσόμενη αγορά γυμναστικής. Με έδρα την Ταϊβάν, είμαστε ο μεγαλύτερος κατασκευαστής εξοπλισμού γυμναστικής στην Ασία, ο τρίτος μεγαλύτερος στον κόσμο και ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους κατασκευαστές στον κλάδο.

Οι μάρκες μας πωλούνται σε 60 χώρες και κυκλοφορούν στις αγορές επαγγελματικών, εξειδικευμένων και οικιακών προϊόντων. H Johnson Health Tech έχει περισσότερα από 200 καταστήματα JOHNSON STORE σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο, όπως το Μιλάνο, το Τορίνο, τη Μαδρίτη, το Πεκίνο, το Χογκ Κογκ, Μπαγκόκ, Σαγκάη, Ταϋπέι, Κουάλα Λουμπούρ, κα.

Η δέσμευσή μας σε καινοτόμα προϊόντα ανώτερης αξίας και η ασύγκριτη εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι αυτά που έχουν κάνει την JHT ηγέτιδα εταιρεία στην παροχή εξοπλισμού γυμναστικής υψηλής ποιότητας σε ολόκληρο τον κόσμο. Προσφέρουμε πραγματικά λύσεις γυμναστικής σε όλο τον κόσμο.

ΟΡΑΜΑ: Να ηγούμαστε παγκοσμίως στην παροχή προϊόντων που συμβάλλουν στην υγεία και την ευεξία.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Να δίνουμε χαρά και ενθουσιασμό στους πελάτες μας μέσα από πραγματικά καινοτόμα προϊόντα, αξεπέραστη ποιότητα και κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών, συνδυασμένα σε μία εταιρεία παγκόσμιου κύρους.

ΣΤΟΧΟΙ: Εστίαση στην ποιότητα, κορυφαία εμπειρία πελατών, κορυφαίος χώρος εργασίας με βέλτιστη οργανωσιακή δομή, ηγετική θέση στην αγορά, επιχειρηματική αριστεία.