Εξασφάλιση του Απορρήτου των Προσωπικών σας Δεδομένων

Τα τυχόν προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε οπουδήποτε στις σελίδες και τις υπηρεσίες του διαδικτυακού τόπου, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από οποιονδήποτε τρίτο, χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του νόμου.

Το ηλεκτρονικό κατάστημα λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης. Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από αυτό ή συνεργαζόμενες με αυτό επιχειρήσεις, με σκοπό την υποστήριξη, προώθηση και εκτέλεση της συναλλακτικής σχέσης.

Τα τηρούμενα στοιχεία του αρχείου δύνανται να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές, αστυνομικές και άλλες διοικητικές αρχές κατόπιν νομίμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις κάθε φορά ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις.

Είσοδος στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα

Προκειμένου να πραγματοποιήσετε μια παραγγελία στο www.johnsonstore.gr θα πρέπει να εγγραφείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα συμπληρώνοντας ορισμένα υποχρεωτικά πεδία στην φόρμα εγγραφής, καθώς επίσης θα πρέπει να διαλέξετε ένα Όνομα Χρήστη (username) καθώς και ένα κωδικό (password). Ο μόνος που έχει την απόλυτη και ελεύθερη πρόσβαση στα στοιχεία σας είστε εσείς μέσω των ανωτέρω κωδικών και είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για την διατήρηση της μυστικότητας και απόκρυψής του από τρίτα πρόσωπα. Σε περίπτωση απώλειας ή διαρροής του θα πρέπει να προβείτε στην άμεση ενημέρωση της εταιρίας μας, αλλιώς το ηλεκτρονικό κατάστημα της JOHNSON HEALTH TECH HELLAS AE. δεν μπορεί να εγγυηθεί για την μη χρήση του μυστικού κωδικού από μη εξουσιοδοτημένο πρόσωπο.

Προσωπικά Δεδομένα Και Αιτήματα Διαγραφής

Αν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό στο ηλεκτρονικό κατάστημα ή έχετε προβεί σε παραγγελία, έχουμε αποθηκεύσει τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει στο προφίλ σας και στα στοιχεία χρέωσης και αποστολής της παραγγελίας σας. Η αποθήκευση γίνεται αφενός μεν για να υπάρχει ιστορικό στο οποίο μπορείτε να ανατρέξετε στο προφίλ σας, αφετέρου για τη διευκόλυνσή σας σε νέα παραγγελία όπου τα στοιχεία είναι προ συμπληρωμένα.

Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε τη διαγραφή όλων των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να στείλετε σχετικά ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το email το οποίο καταχωρήσατε στον λογαριασμό σας στο info@johnsonfitness.gr.