Η αποστολή των οργάνων και μηχανημάτων γυμναστικής γίνεται μόνο με μεταφορικές εταιρείες και η χρέωση βαρύνει τον παραλήπτη.

Τα έξοδα αποστολής κυμαίνονται, ανάλογα με τον προορισμό και το συνολικό βάρος της παραγγελίας ως εξής:

  • Eντός Αττικής: Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 500 € η παράδοση(στο πεζοδρόμιο) και η εγκατάσταση γίνεται δωρεάν. Αν ο πελάτης επιθυμεί παράδοση εντός της οικίας υπάρχει επιπλέον χρέωση. Για αγορές συνολικής αξίας μικρότερης των 500 € το κόστος αποστολής ξεκινάει απο 4,28 € και αυξάνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας. Αν πρόκειται για αγορά μηχανήματος γυμναστικής αξίας μικρότερης των 500 € το κόστος παράδοσης και εγκατάστασης ανέρχεται στα 50 €.

 

  • Θεσσαλονίκη: Για παραγγελίες συνολικής αξίας άνω των 500 € η παράδοση(στο πεζοδόμιο) και η εγκατάσταση γίνεται δωρεάν εντός της Θεσσαλονίκης. Για αγορές συνολικής αξίας μικρότερης των 500 € το κόστος αποστολής ξεκινάει απο 8 € και αυξάνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας. Αν πρόκειται για αγορά μηχανήματος γυμναστικής αξίας μικρότερης των 500 € το κόστος παράδοσης και εγκατάστασης ανέρχεται στα 50 €. Αν πρόκειται για αγορά μηχανήματος γυμναστικής αξίας μεγαλύτερης των 500 € εκτός της πόλεως της Θεσσαλονίκης το κόστος παράδοσης στο πεζοδρόμιο ανέρχετα μέχρι 50 €, για την εγκατάσταση υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση ανάλογα με τον Τ.Κ. και την χιλιομετρική απόσταση.

 

  • Ηπειρωτική Ελλάδα: Για παραγγελίες μηχανήματος γυμναστικής το κόστος παράδοσης (στο πεζοδόμιο) ξεκινάει απο 50 €, ενώ για αγορές προιόντων μικρότερου βάρους το κόστος αποστολής ξεκινάει 12 € και αυξάνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας.

 

  • Νησιά και Κρήτη: Για παραγγελίες μηχανήματος γυμναστικής το κόστος παράδοσης (στο πεζοδόμιο) ξεκινάει απο 50 €, ενώ για αγορές προιόντων μικρότερου βάρους το κόστος αποστολής ξεκινάει 15 € και αυξάνεται ανάλογα με το βάρος της παραγγελίας.

 

Σε κάθε περίπτωση, ενημερώνεστε για τα έξοδα αποστολής πριν επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας, μόλις δηλωθεί η διεύθυνση αποστολής κατά τη διαδικασία υποβολής.

Αν για οποιοδήποτε λόγο δεν παραλάβετε τα προϊόντα σας και αυτά επιστραφούν στο κατάστημά μας, τα έξοδα αποστολής θα πληρωθούν από τα χρήματα που καταβάλατε για την αγορά των προϊόντων αυτών.

Η επιλογή της μεταφορικής είναι τυχαία εκτός αν υποδειχθεί στα σχόλια της ηλεκτρονικής παραγγελίας.